Menu

METALAC PROLETER AD DOBITNIK ОPŠTINSKOG PRIZNANJA ZLATNE MEDALJE "TAKOVSKI USTANAK"

Povodom dana opštine Gornji Milanovac tradicionalno opštinsko priznanje "Takovski ustanak " dobilo je 12 pojedinaca i organizacija.
Medju dobitnicima vrednog priznanja je i preduzeće "Metalac Proleter" ad.
Priznanja je dobitnicima uručio predsednik opštine Milisav Mirković.
U ime nagradjenih zahvalila se direktorka "Metalac-Proleter-a" Jelena Luković,istakavši da veruje da svako od nagradjenih oseća zadovoljstvo i ponos što je svrstan među zaslužne za Gornji Milanovac i rudničko-takovski kraj.

-Za ponos je i našoj opštini što za laureata ima preduzeće sa 70 godina tradicije kao i ostvarene i potvrđene ljude među umetnicima,lekarima,novinarima,spotrskim radnicima,nosiocima kulturnog i humanitarnog rada,poljoprivrednim proizvođačima.Ne treba da se mi jedni drugima zahvaljujemo,već da stvaramao buduđnost i poželimo da ovakvi događaji posluže kao primer mere vrednosti i podsticaj dolazećim generacijama da čine najbolje i najviše što mogu, odgovorno vredno i pošteno.

Reč dobitnika opštinskih priznanja
Jelena Luković
direktor preduzeća
"Metalac-Proleter" ad


-Ovo je za nas veliko priznanje,ali i dokaz dugogodišnjeg rada svih zaposlenih u "Metalac-Proleter-u" ad i trudićemo se da opravdamo poverenje građana i opštine. Trebalo je mnogo truda da preduzeće bude to što je danas-moderna komšijska trgovina sa 42 maloprodajna objekta, 220 zaposlenih i 1,5 milijardi prometa na lokalnom tržištu, a kao što kaže naš slogan.i dalje rastemo zajedno.

 excellentseal

logo

Metalac Proleter a.d.,
ul. Rudničke Vojske br.18,
32300 Gornji Milanovac,
Srbija

 

Log In or Register